Unibet

Steeds meer mensen gaan online voetbalweddenschappen houden. Er zijn veel mogelijkheden, het is daarom nooit saai en het biedt je veel opties. Daarom is het leuk om hier eens aan mee te doen, vaak wordt er gedacht dat het alleen gaat over winst, verlies of gelijkspel, maar er is veel meer mogelijk.

Je kunt namelijk ook aangeven wie er als eerste gaat scoren bijvoorbeeld. Er wordt vaak een onderscheid gemaakt tussen twee soorten voetbalweddenschappen. Je hebt de normale weddenschappen, hierbij kun je een 1, een X of een 2 invullen en dan geef je aan welke ploeg er gaat winnen, verliezen of dat met gelijkspel geƫindigd gaat worden. De 1 wordt gekozen wanneer de thuisploeg gaat winnen, de X staat voor gelijkspel en dan is er dus geen winnaar en bij de 2 wil dat zeggen dat de uitspelende ploeg gaat winnen, dit noemen we ook wel een uitoverwinning. De andere soort van de voetbalweddenschappen zijn de dubbele kans weddenschappen. Deze hebben een voordeel en dat is dat zij je meer zekerheid geven. Je kunt bij deze weddenschappen namelijk de keuze maken voor een dubbele kans weddenschap. Je kunt bijv. zeggen dat de thuisploeg in de dubbele kans staat en dat het winst wordt of gelijkspel. Dit wordt dan aangegeven met 1X. Je hebt hierbij dus twee kansen.

De mogelijkheden van online voetbalweddenschappen

De online voetbalweddenschappen geven je een groot aantal kansen om geld te winnen, natuurlijk kun je ook wel eens verlies maken, maar als je er eenmaal in zit en weet wat de ploegen kunnen doen, dan is er een grote kans om winst te maken. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welke ploeg er als eerste gaat scoren, je geeft aan of dat de thuisploeg in de wedstrijd eerst gaat scoren of de uitploeg. Je kunt ook aangeven, dat beide ploegen scoren tijdens de wedstrijden. Maar bij de online voetbalweddenschappen kun je ook geld inzetten op de tijd wanneer het eerste doelpunt gaat vallen, of wanneer het laatste doelpunt gemaakt zal worden. Er kan ook gekozen worden voor een aantal hoekschoppen gedurende de wedstrijd of dat er al dan niet een rode kaart gaat vallen. Ook kun je aangeven als er een penalty is wie deze dan mag nemen. Zoals je kunt zien zijn er veel mogelijkheden met de online voetbalweddenschappen, een leuke bezigheid waar je nog wat leuks mee bij kunt verdienen!